Yorumlar

Yorum Ekle

ILGILI BÖLÜM: Selam ile. - 24.05.2014 saat: 20:07 'de gönderildi.
E-posta

M.Nevzat

Üstad belki torununuz yaşında olsam dahi yaptığınız hizmet bana yol göstermekte.Son 1 haftadır merhum Zeki Müren in ''mehtaplı gecelerde hep seni andım'' şarkısının başındaki uşşak ney taksimini de notaya alma zahmetinde bulunursanız beni mutlu etmiş olursunuz.Hürmetler ile..

19.05.2014 saat: 00:07 'de gönderildi.
E-posta

Enbiya

Allah razı olsun ...

ILGILI BÖLÜM: 1 - 12.12.2013 saat: 21:29 'de gönderildi.
E-posta

mehet akif

HOCAM SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN TAKSİM KONSUNDA BİR ÇIĞIR AÇTINIZ DİYEBİLİRİZ.DEM SESLİ TAKSİMLERİ BİR ÜST OKTAVDAN NOTALAMANIZ DA AYRICA TAKDİRE ŞAYAN.ALLAH EMANET OLUN

ILGILI BÖLÜM: Sitenin Tamamı - 07.12.2013 saat: 13:44 'de gönderildi.
E-posta

taner

Öncelikle,bu kadar özveri isteyen bu tarzda bir siteyi hazırlayıp,biz meraklılara sunduğunuz için gönülden tebrik ederim.Üstadım kendimde yeni başlayan biri olarak burayı rastgele keşfettim,ancak böylesi güzel bir çalışmayı daha çok duyurmak gerekiyor kanısındayım.Çalışmalarınızın devamını diliyor teşekkür ediyorum...

ILGILI BÖLÜM: taksim link düzeltme - 15.11.2013 saat: 13:12 'de gönderildi.
E-posta

kemal

Merhabalar.taksim çalışmalarınızı çok beğendim.üstdaların eserlerinden örnekleri notalarıyla paylaşmanız ve bu konuda emek vermenız gerçekten çpk takdire şayan bir çalışma olmuş.taksim ve notalardan sondan ikinci olan hicaz 6 nın linki çalışmıyor yalnız haberınız olsun.onuda duzeltmenız dılegıyle.başarılarınızın ve çalışmanızın devamını beklerız..

ILGILI BÖLÜM: Mersin TSM Derneğinde Korist..Ud öğreniyor - 01.10.2013 saat: 08:40 'de gönderildi.
E-posta

ahmet nihat erdem

Hocam elinize sağlık.Daha önce internette dinlemiş .izlemiştim bu tür taksimleri ..Bu siteyi tesadüfen keşfettim..Gerçekten çok emek verilmiş..Harika bir eğitim metodu gibi olmuş..Ben Mersin Tarım il Müdürlüğünden emeli Ziraat y.Müh..yim..Derneğe giderken laf olsun diye gitmedim..Çok keyif alarak ve öğrenmek amacıyla gittim.Devam ederkende bir saz öğreneyim istedim.Ud "da karar kıldım..Henüz ud da yeniyim.Bu notaları ud ile deneyebilirmiyiz..Yoksa sadece ney"de mi üflenebilir..Notaları takip ederek okuyorum..Notaları ögenmek ve okumak açısından bile çok yararlı..Şu an iş nedeniyle Irak Erbilde yaşıyorum..Site Çok hoş olmuş elinize sağlık..Ahmet nihat erdem. 0532 255 13 62 selamlar..Başarılı çalışma için gönülden teşekkür..

24.09.2013 saat: 13:21 'de gönderildi.
E-posta

Abdullah ÖZDAMAR

Yeni üfleyici olarak sitenizi çok beğendim. Teşekkürler.

ILGILI BÖLÜM: Sanat - 16.09.2013 saat: 14:06 'de gönderildi.
E-posta

Alaattin Bender

Sevgili Ender Ağabey,

Merhaba. Gönül dostun Ney ile hasret giderebilmek için genç yaşta emekli olarak aramızdan ayrılmış, bizi o ince esprilerinden, ciddi görünümünün altında yatan güler yüzünden, dost canlısı yardımsever tavırlarından mahrum bırakmış idin. Öyle ki, uzun yıllar önce kar yolları kapayıp Afyon’dan öte geçit vermediğinde dahi hızır gibi yardımımıza koşabilmiştin.

Özdere’de havuz başında güneşin batışına her şahit oluşumda sen geliyorsun aklıma. Bir türlü karşılaşamadık orada. Derken, Mehmet Ali Keskin’den bugün aldım selamını.

Senle ben meslektaş oluşumuzun da ötesinde benzeşiyoruz. Ben boş zamanlarında elektrik mühendisliği yapan ressam, sense neyzen: İkimiz de tutkuyla bağlanmışız bu işe, sevmişiz. Şairin de dediği gibi sevmekle başlıyor her şey. Sevgi ile doğuyor her güzel şey; ses olup notalara dökülüyor, rengarenk boya olup bir tuvaldeki resme tutunuyor. Hoş bir iz, bir seda bırakmak için.
Hemen her konuda bilgi sahibi, çok çalışkan ve zeki Ender Ağabey’i benim gibi “Don Kişot”luğa soyunarak, birikimini gönüllüleriyle paylaşabilmek için açtığı bu ses dolu /sada dolu / sanat dolu site vesilesiyle kutlar, üstadımıza sevgi ve saygılarımızı sunar, ailesiyle birlikte sağlık, mutluluk ve müzik dolu bir yaşam dilerim.
Sanat paylaşılmak için...

Alaattin Bender
www.alaattinbender.com

ILGILI BÖLÜM: I would like to contact you through email - 10.09.2013 saat: 07:26 'de gönderildi.
E-posta

Markos Skoulios

Dear Ender merhaba
i am writing to you to congratulate you on your work with transcribing improvisations of ney. I am from Greece and i am also a neyzen, ethnomusicologist and electrical engineer, so we have a lot in common. Congratulations for your amazing work!! Send me an email address if you have time because i would like to ask you some questions, Best luck for you and your family

ILGILI BÖLÜM: tTaksimler ve notaları - 24.08.2013 saat: 12:43 'de gönderildi.
E-posta

Ersin Ali ATLI

Elinize ve gönlünüze salık üstadım,yaptığınız işin çok önemli olduğunu düşünüyorum, insanlar iyi veya kötü ney üfleyebilirler süreleri dolduğu zaman gelirler ve geçerler,tarzları ve tavırlarıyla geride belki iz bırakırlar kıymet bilene.Sizin yaptığınız bu çalışma ise bir abide benim gönlümde.Öğrenme aşamasındaki neyzen adayı sırf bu taksimleri meşketse neyzen olur,insanların ufkunu açmışsınız ellerinize salık.

Toplam 11 sayfanin 2 sayfasi   «Önceki   Sonraki »   

[ Yönetici girisi ]

ANA SAYFA